Wilma Aarssen
Praktijk voor Coaching, Psychologische hulp en Psychotherapie

Wilma Aarssen

Klinisch Psychologe en Psychotherapeute
Koningin Wilhelminalaan 61
2274 AA  VOORBURG

Telefoon: 06-21 56 42 14
Email: info@wilma-aarssen.nl
Website: www.wilma-aarssen.nl


Welkom bij de praktijk van Wilma Aarssen, klinisch psychologe en psychotherapeute in Leidschendam-Voorburg. De praktijk biedt psychotherapie binnen de specialistische GGZ, partner-relatietherapie volgens de EFT methode, leertherapie en supervisie .

Of u hier nu komt met een verwijzing van uw huisarts of GGZ professional, een aanbeveling van iemand in uw omgeving of een zoektocht op internet, u kunt hier informatie en hulp vinden. Ik ben gespecialiseerd in de behandeling van onder andere relatie- en gezinsproblematiek,persoonlijkheidsproblematiek, angststoornissen en depressies.


Ik ben een ervaren klinisch psychologe en psychotherapeute, die uitgaat van de veerkracht van mensen en hun vermogen om zelf hun moeilijkheden op te kunnen lossen. Mijn werkwijze kenmerkt zich door pragmatisme, nuchterheid, gelijkwaardigheid en humor. Ik maak gebruik van die therapeutische methoden en technieken, die hun nut bewezen hebben in de behandeling van patiënten. Mijn eigen leven heeft ook een aantal moeilijke periodes gekend, ik weet van de hoed en de rand. Ook weet ik dat praten over keuzes maken, grenzen stellen en gedragsveranderingen realiseren makkelijker is dan het te doen.


Afbouw van de praktijk

Aanmelden voor Leertherapie en Supervisie blijft mogelijk.

Aanmelden voor Coaching en Partner Relatietherapie blijft  mogelijk.

 

 

Aanmelden voor behandeling in het kader van de zorgverzekeringswet is niet meer mogelijk in verband met afbouw van de praktijk.

Voor behandelingen in het kader van de zorgverzekeringswet kunt u altijd contact opnemen met uw zorgverzekeraar .Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen,zodat u binnen 4 weken na uw eerste contact met een zorgaanbieder een intake krijgt, en dat de behandeling binnen 10 weken na de intake is gestart.Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden volgens de Treeknormen. Op de website van de LVVP kunt u  vrijgevestigde psychotherapeuten vinden.

 

 

Openingstijden Praktijk

De praktijk is geopend van woensdag tot en met vrijdag tussen 08.00 en 18.00.

Afspraken 's avonds kunnen in overleg worden gemaakt.

Wettelijke regelingen

Privacyreglement

De praktijk voldoet aan de richtlijnen van de AVG.Op verzoek is het privacyreglement voor extern beschikbaar.

Kwaliteitsstatuut

Mijn kwaliteitsstatut is op te vragen via het contactformulier


Klachtenregeling

 

Als u een klacht heeft over de behandeling dan wil ik die graag eerst van u horen. Ik ben aangesloten bij de LVVP en u kunt zich wenden tot de klachtencommissie.Informatie  kunt u vinden op de website van de LVVP. www.lvvp.info/voor-clienten/wat-als-ik-ontevreden-ben-de-behandeling

Stichting EFT Nederland