Wilma Aarssen
Praktijk voor Coaching, Psychologische hulp en Psychotherapie

Boeken

Relationeel

houd_me_vast.jpg

Sue Johnson - Houd me vast
Wilt u een goede relatie verdiepen, een uitgedoofde relatie nieuw leven inblazen of een relatie die verkeerd dreigt te gaan redden? We zijn allemaal op zoek naar liefde, steun en verbondenheid, maar soms hebben we daar een beetje hulp bij nodig. Die hulp komt van dr. Sue Johnson, ontwikkelaar van Emotionally Focused Couple Therapy en "de beste relatietherapeut ter wereld"

   
Overleven in relaties

Overleven in relaties - Pieternel Dijkstra & Gert Jan Mulder.

Op school leer je wel rekenen en taal, maar niet hoe je met mensen om kunt gaan. De gevolgen zijn rampzalig: topmanagers en politici gedragen zich als kleuters, ruim 3 op de 10 huwelijken verzanden in een echtscheiding, en 1 op de 8 Nederlanders voelt zich het zwarte schaap van de familie. Kortom, mensen vinden het moeilijk om met elkaar samen te leven en te werken.

 


Openingstijden Praktijk

De praktijk is geopend van woensdag tot en met vrijdag tussen 08.00 en 18.00.

Afspraken 's avonds kunnen in overleg worden gemaakt.

Wachttijden per 5 feb 2024

Ik heb op dit moment geen ruimte voor nieuwe clienten.Ik werk ook niet met een wachtlijst. 

 

Er is wel ruimte voor aanmeldingen voor leertherapie en supervisie.

 

Wanner u  de wachttijd te lang vindt,kunt u altijd contact opnemen met de zorgaanbieder,of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling.Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen,zodat u binnen 4 weken na uw eerste contact met een zorgaanbieder een intake krijgt, en dat de behandeling binnen 10 weken na de intake is gestart.Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden volgens de Treeknormen. Op de website van de LVVP kunt u andere vrijgevestigde psychotherapeuten vinden.

 

 

Wettelijke regelingen

Privacyreglement

De praktijk voldoet aan de richtlijnen van de AVG.Op verzoek is het privacyreglement voor extern beschikbaar.

Kwaliteitsstatuut

Mijn kwaliteitsstatut is op te vragen via het contactformulier


Klachtenregeling

 

Als u een klacht heeft over de behandeling dan wil ik die graag eerst van u horen. Ik ben aangesloten bij de LVVP en u kunt zich wenden tot de klachtencommissie.Informatie  kunt u vinden op de website van de LVVP. www.lvvp.info/voor-clienten/wat-als-ik-ontevreden-ben-de-behandeling

Stichting EFT Nederland