Wilma Aarssen
Praktijk voor Coaching, Psychologische hulp en Psychotherapie

Supervisie en Leertherapie

U kunt bij mij terecht voor leertherapie en supervisie. Ik ben erkend als supervisor en leertherapeut van de NVRG  en ben als supervisor opgenomen in het supervisoren register van de Nederlandse Vereniging voor Psychotherapie. Dat betekent dat ik aan GZ psychologen, Psychotherapeuten, Klinisch Psychologen Psychiaters en Systeemtherpeuten in opleiding supervisie en leertherapie kan bieden.

 

Het tarief voor leertherapie en supervisie is € 97,50 per 45 minuten.

 

Afzeggen of niet komen:

Het kan voorkomen dat u een afspraak af moet zeggen. Hoe eerder ik dat van u hoor hoe prettiger dat is.

Als u zonder af te zeggen niet komt op een afspraak kan het no-show-tarief in rekening worden gebracht. Dat is voor een afspraak van 3 kwartier €50,- en voor een langere afspraak € 75,-
Afbouw van de praktijk

Aanmelden voor Leertherapie en Supervisie blijft mogelijk.

Aanmelden voor Coaching en Partner Relatietherapie blijft  mogelijk.

 

 

Aanmelden voor behandeling in het kader van de zorgverzekeringswet is niet meer mogelijk in verband met afbouw van de praktijk.

Voor behandelingen in het kader van de zorgverzekeringswet kunt u altijd contact opnemen met uw zorgverzekeraar .Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen,zodat u binnen 4 weken na uw eerste contact met een zorgaanbieder een intake krijgt, en dat de behandeling binnen 10 weken na de intake is gestart.Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden volgens de Treeknormen. Op de website van de LVVP kunt u  vrijgevestigde psychotherapeuten vinden.

 

 

Openingstijden Praktijk

De praktijk is geopend van woensdag tot en met vrijdag tussen 08.00 en 18.00.

Afspraken 's avonds kunnen in overleg worden gemaakt.

Wettelijke regelingen

Privacyreglement

De praktijk voldoet aan de richtlijnen van de AVG.Op verzoek is het privacyreglement voor extern beschikbaar.

Kwaliteitsstatuut

Mijn kwaliteitsstatut is op te vragen via het contactformulier


Klachtenregeling

 

Als u een klacht heeft over de behandeling dan wil ik die graag eerst van u horen. Ik ben aangesloten bij de LVVP en u kunt zich wenden tot de klachtencommissie.Informatie  kunt u vinden op de website van de LVVP. www.lvvp.info/voor-clienten/wat-als-ik-ontevreden-ben-de-behandeling

Stichting EFT Nederland